ΠΑΟΚ: Έρχονται οι Ιταλοί για διεθνή άσο! (photos)

Έντονο ενδιαφέρον για διεθνή άσο του ΠΑΟΚ – Άμεσα εξελίξεις, ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως εξαιτίας του Financial Fair Play από την UEFA, θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης ενός ή και παραπάνω ποδοσφαιριστών της ομάδας, προκειμένου να έρθουν άμεσα έσοδα.

Το… καλό βέβαια είναι πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος διαθέτουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που με την απόδοσή του, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, που ετοιμάζουν προτάσεις εκατομμυρίων.

Ήδη μάλιστα, ηχούν «σειρήνες» από την Ιταλία, για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά» και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς το ενδιαφέρον δείχνει ιδιαίτερα σοβαρό.

Για ποιον μιλάμε; Δείτε το παρακάτω άλμπουμ και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Έτοιμοι για να δεχτούν προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι στον ΠΑΟΚ και ήδη φαίνεται πως μια… πλησιάζει.
Ιταλικές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αναμένεται άμεσα να το εκφράσουν και επίσημα.
Για ποιον πρόκειται; Φυσικά μιλάμε για τον…
… Αλέξανδρο Πασχαλάκη! Το όνομα του διεθνούς τερματοφύλακα βρίσκεται στην ατζέντα της Τζένοα και της Μπολόνια, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να γνωρίζουν αυτό το ενδιαφέρον.
Οι δυο ιταλικές ομάδες παρακολούθησαν τον Πασχαλάκη στα παιχνίδια της Εθνικής, κόντρα στην Ιταλία και τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro, στέλνοντας σκάουτς να τον δουν από κοντά.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός να ακούσει μια πρόταση για τον διεθνή τερματοφύλακα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, αφού κάτι τέτοιο μετατρέπει σε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός έμπειρου τερματοφύλακα, καθώς στο ρόστερ, πίσω από τον Ζίφκοβιτς, θα μείνει ο άπειρος Συμεών Παπαδόπουλος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×