ΑΕΚ: Μιλάει με στόπερ ο Ίβιτς! (photos)

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται ήδη σε επαφή με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει βάλει μπροστά και... τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ τόσο για τον ερχόμενο Ιανουάριο, όσο και για το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη άτυπες διερευνητικές επαφές με κάποιος από τους μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης, ένω ο ίδιος έχει ξεχωρίσει μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Με αυτή την κίνηση, ο Ίβιτς φρόντισε να ενημερωθεί για τις διαθέσεις της ομάδας του παίκτη σε περίπτωση που προχωρήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Δείτε σε ποιον αναφερόμαστε στο παρακάτω photo story

Επαφές με αρκετούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχει ο Ίλια Ίβιτς για την ΑΕΚ.
Βέβαια, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δείχνει να έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση για το κέντρο της άμυνας.
Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, με τον Ίβιτς να έχει ξεκινήσει άτυπες διερευνητικές επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.
Αυτό δε σημαίνει πως η «Ένωση» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Αρκάδες για τον Έλληνα στόπερ, όμως ο Ίβιτς φρόντισε να ενημερωθεί για τις διαθέσεις τους σε περίπτωση που προχωρήσει το ενδιαφέρον.
Οι διοικούντες τον Αστέρα φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, μαζί με ένα μπόνους μεταπώλησης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×