ΠΑΟΚ: Γράφει ιστορία ο Βιεϊρίνια - Απίθανο ρεκόρ (photos+videos)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ - Απίθανο ρεκόρ με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη, τον αρχηγό όλων, τον άνθρωπο που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και τον διατηρεί στην κορυφή. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καταφέρνοντας ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια ένιωσε σαν να βρισκόταν εδώ για χρόνια. Κάτι η πόλη, κάτι η ατμόσφαιρα στην ομάδα, τον μετέτρεψε γρήγορα στον αγαπημένο της κερκίδας, ενώ στην επιστροφή του, μετά το πετυχημένο πέρασμα από την Bundesliga και τη Βόλφσπουργκ, έγινε ο αρχηγός των ονείρων του κάθε ΠΑΟΚτσή.

Στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να γράψει τόσο προσωπική ιστορία, όσο και με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», με ένα μοναδικό επίτευγμα.

Τι θα καταφέρει ο Πορτογάλος; Η απάντηση στο παρακάτω photo story με όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες της καριέρας του Αντελίνο Βιεϊρίνια και της σχέσης του, με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη του ΠΑΟΚ, τον αρχηγό της ομάδας, τον άνθρωπο-τοτέμ της Θεσσαλονίκης.
Ο Πορτογάλος λοιπόν ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τούμπα και να πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει για 200η φορά την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου ετοιμάζεται για ένα μεγάλο επίτευγμα, με τις 200 συμμετοχές να είναι ένας αριθμός που μόνο 34 ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στην ιστορία του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να τελειώσει το ποδόσφαιρο ενδέχεται να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.
Πέρασαν 4.103 μέρες από εκείνη στην οποία ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το ματς της Κυριακής που θα φτάσει τα 200 παιχνίδια.
Ο Φερνάντο Σάντος που ήταν αυτός που έφερε τον Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη, τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα και τον έκανε αλλαγή στο 81′, δίνοντας τη θέση του στον Βασίλη Λάκη στο παιχνίδι με την Εργοτέλη.
Είναι εντυπωσιακός ο απολογισμός των νικών του Πορτογάλου σε σχέση με τους αγώνες του, ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Το 60,8% αυτών κατέληξαν σε νίκη αφού το “κοντέρ” του γράφει 121 νικηφόρα αποτελέσματα στο σύνολο των 199 αγώνων του με τον Δικέφαλο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×