Αυτή την ΑΕΚ σχεδιάζει ο Ίβιτς (photos)

Οι κινήσεις του Ίλια Ίβιτς για να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ΑΕΚ.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει πάρει το… ελεύθερο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ΑΕΚ και ο Σέρβος έχει ήδη πιάσει δουλειά. Οι πρώτες κινήσεις του θα γίνουν τον Ιανουάριο, με κάποιες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα, ενώ αναζητά και προπονητή για τη νέα σεζόν.

Δείτε τις κινήσεις που ετοιμάζει ο Ίβιτς στο ακόλουθο photostory

Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, αλλά και να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.
Η ενίσχυση του ρόστερ θεωρείται δεδομένη, με τον Αμάτο Τσιτσιρέτι να αποτελεί, εκτός απροόπτου, την πρώτη κίνηση τον Ιανουάριο.
Παράλληλα, επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ, καθώς οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι δεν εμπνέουν ασφάλεια για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Το πρότζεκτ του νέου προπονητή απασχολεί πολύ τον Ίβιτς, ο οποίος κάνει προεργασία για τον τεχνικό που θα καταφέρει να ανεβάσει την ΑΕΚ σε άλλο επίπεδο. Και ανάλογα με τα αποτελέσματα, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιηθεί πιο νωρίς από τη νέα σεζόν, εάν αποφασιστεί να απομακρυνθεί ο Νίκος Κωστένογλου.
Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής καλείται να διατηρήσει τον ελληνικό χαρακτήρα της ΑΕΚ, αλλά και να μπει στη διαδικασία πώλησης παικτών, όπως όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×