Ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ! (photos)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ και έδωσε ακόμα μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του, ο ΠΑΟΚ έγραψε… χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Κατέκτησε τρόπαια, ειδικότερα το αήττητο πρωτάθλημα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων στον «δικέφαλο του Βορρά», όμως, ο τρόπος που έφυγε από τον «δικέφαλο του Βορρά» έχει αφήσει ακόμα… σκιές. Οι φήμες για κακή σχέση του Ρουμάνου τεχνικού με την οικογένεια Σαββίδη δεν έχουν διαλυθεί οριστικά, με τον ίδιο σε κάθε συνέντευξή του να αναφέρεται στο γιατί έφυγε εν τέλει από την Τούμπα και τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνου και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Είναι τεράστια επιτυχία και είμαστε περήφανοι γι' αυτό που πετύχαμε, σημείωσε σχετικά και πρόσθεσε: «Η φετινή επιτυχία με την Αλ Χιλάλ, με την κατάκτηση του νταμπλ, είναι δύο εντελώς διαφορετικές κατακτήσεις. Δεν θα ήθελα να τις συγκρίνω. Η κάθε μία είχε ξεχωριστά συναισθήματα. Ολοι ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν να πάρουμε πέρσι το Πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια, αλλά και αυτό που είχαμε κατακτήσει πρόπερσι, που θυμάστε τι έγινε. Η φετινή επιτυχία είναι σημαντική γιατί προσωπικά είναι συνέχεια της περσινής επιτυχίας, αλλά και γιατί αφορά μία Ηπειρο», είπε χαρακτηριστικά για την κατάκτηση του ασιατικού Champions League ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξή του στον «Metropolis».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη δήλωση που εμφανίστηκε στον Τύπο της Ρουμανίας πως κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν τον πήρε για συγχαρητήρια. Ο Λουτσέσκου είπε χαρακτηριστικά πως «δεν είπα κάτι τέτοιο, αντιθέτως διατηρώ πολύ καλή σχέση με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Μάκη Γκαγκάτση, για παράδειγμα. Πολλοί μου τηλεφώνησαν από τη Θεσσαλονίκη και το κλαμπ, αλλά και πρώην παίκτες μου». Μετά από αυτό, ήταν αναπόφευκτο να πάει και στον ΠΑΟΚ αλλά και στο γιατί έφυγε από την ομάδα. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

«Δεν έχω δει ματς του ΠΑΟΚ από τότε που έφυγα. Μαθαίνω, όμως, τα πάντα. Μιλάω με πολλούς και έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο καλός από τον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου.
«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, πάλεψα πολύ απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πως θα μπορούσα να πάω εκεί; Έδωσα μάχες με αυτές τις ομάδες», απάντησε στο ερώτημα αν θα γυρνούσε στην Ελλάδα.
«Έχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, γιατί έφυγα. Η προσφορά ήρθε μέσα Μαΐου και είπα "όχι, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ". Ακολούθησε ένας μήνας που είχαμε διαφορετικό σκεπτικό με τον ιδιοκτησία της ομάδας», είπε για τη φυγή του.
Επιπλέον, πρόσθεσε: «Είχαμε καθυστερήσει πάρα πολύ, έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα και έπρεπε να το κάνω αυτό. Σεβόμενος, όμως, την πορεία μου στον ΠΑΟΚ, είπα ότι το ποσό του μπάι άουτ έπρεπε να μπει στο ταμείο της ομάδας. Μάλιστα, πίεσα για να έρθουν τα χρήματα μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ υπήρχε περιθώριο να δοθούν σε ένα μήνα».
Επίσης, ο Λουτσέσκου υπογράμμισε: «Όλα αυτά δεν αλλάζουν την ευγνωμοσύνη μου προς το κλαμπ και τον Ιβάν Σαββίδη. Ο,τι ζήσαμε, την στήριξη της οικογένειας Σαββίδη με τους φανταστικούς παίκτες που έφεραν, τα πολλά μίτινγκ, το Πρωτάθλημα που μας έκλεψαν, δεν θα αλλάξουν. Ο Ιβάν Σαββίδης με πίεζε με τον τρόπο του να έρθει το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω, όμως, ότι το έκανε για το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά και για το δικό μου».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×