ΑΕΚ: Τα δεδομένα για προπονητή – Τι γίνεται με Μιλόγεβιτς (photos)

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ – Ποια τα φαβορί.

Ειλημμένη θεωρείται από τον Ίλια Ίβιτς η απόφαση να προχωρήσει η ΑΕΚ στην πρόσληψη προπονητή από το εξωτερικό, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις προπονητών.

Σίγουρο πάντως θεωρείται πως ο Νίκος Κωστένογλου να καθίσει στον πάγκο της Ένωσης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς δεν έχουν καταλήξει στην ομάδα, στον προπονητή που επιθυμούν.

Πάντα ψηλά παραμένει η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα (έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία και από τον Πανιώνιο), να αρέσει ιδιαίτερα στον Ίλια Ίβιτς.

Διαβάστε στο παρακάτω photo story όλα τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως θα πορευτούν σύντομα με νέο προπονητή, με τον Ίλια Ίβιτς να δουλεύει την υπόθεση.
Πάντα ψηλά παραμένει το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς στην υπόθεση υπάρχουν νέα δεδομένα.
Το κλίμα για τον Σέρβο τεχνικό είναι βαρύ πλέον στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα και λέγεται πως το μέλλον του θα κριθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 11 Δεκεμβρίου.
Σε περίπτωση ήττας δύσκολα θα παραμείνει στην θέση του και ήδη υπάρχουν πολλά σενάρια για τον αντικαταστάτη του στο Βελιγράδι, ενώ παράλληλα έχει κυκλοφορήσει και εκεί πως η «Ένωση» τον θέλει διακαώς.
Η λύση του Μάρκο Νίκολιτς είναι πάντα στα υπόψη, αν και ο Ίλια Ίβιτς προφανώς αναζητεί κάτι ακόμη καλύτερο.
Αντίθετα, ο Βέλικο Παούνοβιτς που δεν έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκό κλαμπ παρά μόνο στο MLS την τελευταία τετραετία, δεν φαίνεται να απασχολεί σοβαρά τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×