ΑΕΚ: Το ψάχνει ακόμα ο Ίβιτς, εν αναμονή του «εκλεκτού»

Τον προγραμματισμό του για τον νέο τεχνικό συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς ο Ίλια Ίβιτς για την ΑΕΚ

Το «καυτό θέμα» που ακούει στο όνομα του επόμενου προπονητή έχει αναλάβει να τρέξει στην ΑΕΚ ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ίλια Ίβιτς με στόχο η «Ένωση» να έχει νέο προπονητή στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ίβιτς όλο αυτό το διάστημα, έχει μπαράζ επαφών υποψήφιους που έχει ξεχωρίσει και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των οριστικών αποφάσεων. Οι οποίες πάντως, μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν έχουν παρθεί. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό για τον κιτρινόμαυρο πάγκο και συνεχίζει τις επαφές. Οι επόμενες μέρες και ώρες, σίγουρα θα είναι καθοριστικές.

Μπορεί πάντως να υπάρχει πίεση για να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός της ΑΕΚ, όμως ο Ίβιτς δείχνει πως επιθυμεί να εξαντλήσει και το τελευταίο περιθώριο, για την καλύτερη δυνατή επιλογή ανάμεσα σε αυτές που είχε και σε αυτές που έχουν στο μεταξύ προκύψει

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκο Νίκολιτς παραμένει στη λίστα και ουσιαστικά είναι stand by, ωστόσο εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις από τον Ίβιτς που πλέον έχει και πίεση χρόνου, με δεδομένο πως στόχος είναι η ΑΕΚ να πάει στο ματς με τον Πανιώνιο με νέο προπονητή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×