Ατρόμητος: Ανατροπή για προπονητή – Όλες οι εξελίξεις

Τι συμβαίνει στο θέμα του επόμενου προπονητή στον Ατρόμητο.

Μετά τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Γιάννη Αναστασίου, οι άνθρωποι του Ατρομήτου τσέκαραν όλους τους διαθέσιμους προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος για την επόμενη μέρα.

Φυσικά, μεγάλο φαβορί αποτελούσε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό να μένει ελεύθερος από τη Νυρεμβέργη και οι φήμες οργίασαν για επιστροφή του, στο Περιστέρι.

Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκε μια ανατροπή στην υπόθεση του Κάναντι, η οποία δείχνει πως ίσως αλλάξει τα πλάνα των ανθρώπων του Ατρομήτου.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Αμέσως μετά το τέλος του Γιάννη Αναστασίου από τον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι θεωρήθηκε ως το Ν.1 φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.
Όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει μια άκρως σοβαρή εξέλιξη στον Ατρόμητο.
Οι άνθρωποι του Ατρόμητου αποφάσισαν πως δεν μπορούν να δώσουν έξτρα χρόνο στον Αυστριακό τεχνικό και τελικά ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι…
… ο Σάββας Παντελίδης! Οι επαφές των δυο πλευρών ξεκίνησαν από την περασμένη Τρίτη και έφτασαν σε συμφωνία, η οποία θα ενεργοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι της ημέρας.
Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κοουτσάρει τον Ατρόμητο, απέναντι στον Άρη, σε ένα από τα παιχνίδια της μοίρας, με τον Παντελίδη να βρίσκει μπροστά του, την πρώην ομάδα του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×