Όλα ανοιχτά για «Ντίμι»

Η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με τη φανέλα της Κέρκυρας, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Από τη στιγμή που ο γενικός διευθυντής των «Φαιάκων» τόνισε πως ο Κωνσταντόπουλος βρίσκεται υπό πώληση και στην ουσία τον... έβγαλε στο σφυρί, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Ο 33χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League, ανάμεσα στις οποίες είναι η ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να είναι... ζεστή για την απόκτησή του. Μάλιστα, η Ένωση έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και έχει γίνει μια πρώτη κρούση.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του Κωνσταντόπουλου βρίσκεται η κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα και ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει αυτόν το στόχο, μόνο κάνοντας το βήμα παραπάνω.

Πάντως, ο Κωνσταντόπουλος δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με την Κέρκυρα και οι «Φαίακες» δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν, αν πρώτα δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σε περίπτωση που φύγει ο Κωνσταντόπουλος, η Κέρκυρα θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση τριών τερματοφυλάκων, καθώς ήδη παρελθόν αποτελεί ο Αποστολίδης, ενώ ο Σιαράβας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα.

Κέρκυρα: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×