Ολυμπιακός: Βρετανικά μάτια για βασικό άσο - Όλες εξελίξεις (photos)

Νέα μεταγραφικά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι φετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ειδικά στο Champions League τόσο στα προκριματικά όσο και στη φάση των ομίλων, έχουν αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν ορισμένους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα, βρετανικές ομάδες έχουν στο στόχαστρό τους, βασικό άσο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέχρι την αλλαγή του χρόνου.

Πρόκειται για αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή, που στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και έτσι φαίνεται πως ο δρόμος για την καθιέρωση σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού έχει ανοίξει για τα καλά.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω άλμπουμ.

Ψηλά στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ιδιαίτερα ένας βασικός άσος που με τις εμφανίσεις του, έχει στρέψει το βλέμμα βρετανικών ομάδων στον Πειραιά. Ο λόγος για τον…
… Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, οι συζητήσεις του με τους «ερυθρόλευκους» για νέο συμβόλαιο έχουν κολλήσει και οι μνηστήρες ολοένα και πληθαίνουν.
Έτσι, μετά τις Λέστερ, Μπάρνσλεϊ, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα στο κόλπο μπαίνουν τόσο η...
... Άστον Βίλα, ομάδα της Premier League, όσο και η...
... Σέλτικ, πρωτοπόρος της Premier League Σκωτίας, με μόνιμη παρουσία στους ομίλους του Champions League.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×