ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ο Μαουρίσιο (photos)

Στον ΠΑΟΚ βάζουν μπροστά το σχέδιο ανανέωσης του συμβολαίου του Μαουρίσιο – Όλα τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι του 2020 εκπνέουν τα συμβόλαια των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, δυο εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ.

Και αν ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος αναμένεται εύκολα ή δύσκολη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», δεν ισχύει το ίδιο για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Ήδη το φως δημοσιότητας είδαν σενάρια, για το μέλλον του Μαουρίσιο και κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στην gallery που ακολουθεί.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του οικοδομήματος του ΠΑΟΚ που έφερε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας.
Ο λόγος για του Μαουρίσιο, που επέστρεψε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική σε αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, όμως δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια συνάντηση, για να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Βέβαια, ο Βραζιλιάνος θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και περιμένει την κουβέντα με τη διοίκηση, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να θέλουν και αυτοί να διατηρήσουν έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Μαουρίσιο αγωνίζεται από το 2017 στον ΠΑΟΚ, έχοντας πραγματοποιήσει 64 επίσημες συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και 9 τέρματα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×