Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα σενάρια για σούπερ άσο (photos)

Στο προσκήνιο έχει βγει για τον Ολυμπιακό μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή - Όλα τα δεδομένα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν βρει τους παίκτες που θα «κυνηγήσουν», προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύματα φέρνουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που δείχνει ικανός να δώσει πολλά στους «ερυθρολεύκους».

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα, στο photo story που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.
Ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται έντονα για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει άμεσα τη διαφορά.
Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γκάμπριελ Μποσίλια ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα και ως «δεκάρι» πίσω από τον σέντερ φορ, και ανήκει στη Μονακό.
Αγγλικά, βραζιλιάνικα και γαλλικά μέσα αναφέρουν, πως ο Ολυμπιακός μαζί με την Ατλέτικο Παραναένσε, την Μπραγκαντίνιο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρακολουθούν την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μονακό.
Την περσινή σεζόν ο 23χρονος άσος είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Ναντ, στην οποία είχε 29 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με 4 γκολ στο ενεργητικό του, και το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους λήγει σε ενάμιση χρόνο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×