Ολυμπιακός: Ισπανικές «σειρήνες» για Ομάρ! (photos)

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει προσελκύσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν αναγκάσει αρκετούς συλλόγους, να στέλνουν συνεχώς «κατασκόπους» στα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να σχηματίσουν μια σφαιρική άποψη για τις ικανότητες του Νορβηγού.

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας, ορισμένα ρεπορτάζ από το εξωτερικό που θέλουν ισπανική ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του δεξιού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού.

Περισσότερα για το θέμα, στο photo story που ακολουθεί.

Ισπανικές «σειρήνες» για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ομάδα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει ψηλά στη λίστα της, τον Νορβηγό αμυντικό.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Superdeporte αναφέρει πως η Βαλένθια ψάχνει ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ και από τη στιγμή που ο μεγάλος τους στόχος, Ζοάο Κανσέλο, που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι είναι μάλλον απλησίαστος, στρέφεται σε εναλλακτικές.
Σημειώνεται πως ο 29χρονος μπακ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί και να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του εν όψει του καλοκαιριού.
Έτσι, αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να έχει κέρδος θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην πώληση του Ομάρ…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×