ΠΑΟΚ: Τα νέα «χτυπήματα» του Γ. Σαββίδη κατά Ολυμπιακού! (photos)

Δείτε τις νέες «καυτές» τοποθετήσεις του Γιώργου Σαββίδη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που βρήκε τον Ολυμπιακό ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) με τον Βόλο δήλωσε ξανά την πρόθεση του ιδίου αλλά και των «ερυθρολεύκων» να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, εφόσον δεν προχωρήσουν οι αλλαγές προσώπων από UEFA και FIFA.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απαιτεί την επανάληψη του χτεσινού αγώνα, ενώ έκανε γνωστή και την πρόθεσή του, να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των διαιτητών της αναμέτρησης.

Σε όλα τα παραπάνω, την απάντηση έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κάλεσε τους Πειραιώτες να μην μείνουν στα λόγια, αλλά να προχωρήσουν σε πράξεις και να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα όπως... σημειώνουν, αναφέροντας τα χρέη που πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ.

Δείτε στο παρακάτω photo story τα νέα «χτυπήματα» του Γιώργου Σαββίδη.

Ξαναχτύπησε ο Γιώργος Σαββίδης με αφορμή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός
Το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μέσω Instagram στο γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε το ποσό των 10.886.000 ευρώ για τα χρέη του ΠΑΟΚ
Στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον περιβόητο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είχε κάνει ξανά πράξη τα λόγια του, όταν είχε αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον επαναληπτικό
Τέλος, τόνισε με νόημα πως: «Καταλαβαίνετε πλέον τη διαφορά; Από λόγια χορτάσαμε. Κάντε το πράξη επιτέλους. Μέχρι τέλους!».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×