ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ίνγκασον-Γιαννούλη (photos)

Τι ισχύει για τις περιπτώσεις των δυο παικτών του ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρουν αρκετά ομάδες του εξωτερικού.

Οι Γιαννούλης και Ίνγκασον αποτελούν τα δυο πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, καθώς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, τους έχουν ψηλά στις λίστες τους.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκάθαρη άποψη και για τους δυο παίκτες, με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδος να μην βιάζονται για οποιαδήποτε κίνηση. Το ενδιαφέρον όμως είναι μεγάλο και δύσκολα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Υπάρχουν όμως και κάποια νέα δεδομένα και για τους δυο ποδοσφαιριστές, που ίσως αλλάξουν εντελώς τις υποθέσεις του. Η συνέχεια στο παρακάτω άλμπουμ.

Γιαννούλης και Ίνγκασον με τις τελευταίες εμφανίσεις τους, έχουν βάλει ψηλά τα ονόματά τους, στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων.
Στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο, όμως υπάρχουν κάποια νέα δεδομένα για τις υποθέσεις και των δυο.
Για τον Ισλανδό αμυντικό ήδη υπάρχουν τρεις ομάδες που ήδη έχουν κάνει διερευνητική κρούση, θέλοντας να μάθουν τι ζητά ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει. Οι απαιτήσεις του Δικεφάλου κρίθηκαν πολύ υψηλές και μάλλον απλησίαστες. Να θυμίσουμε πως η ρήτρα του Ίνγκασον φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.
Από την άλλη, για τον Έλληνα αριστερό μπακ, το ενδιαφέρον τουρκικών, γαλλικών και ιταλικών ομάδων είναι δεδομένο. Το ίδιο και ότι ο ΠΑΟΚ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τη ρήτρα του να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.
Στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση υπομονής, καθώς μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτές τις δυο μεταγραφικές υποθέσεις.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×