Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό!

Ο Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει χρόνο στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (15/01) κόντρα στην Καλαμάτα.

Πριν από 187 ημέρες (11 Ιουλίου 2019), άπαντες στον Ολυμπιακό είχαν «παγώσει» με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε υποστεί ρήξη χιαστών και χρειάστηκε να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να επανέλθει. Την Τρίτη (14/01), ο Φορτούνης άκουσε για πρώτη φορά τα… ευχάριστα, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο διεθνής χαφ των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τους Πειραιώτες να είναι άνετοι καθώς είχαν κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς στη Μεσσηνία, κάτι που είχε δηλώσει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στην προπόνηση της Τρίτης (14/01) στου Ρέντη, δεν υπήρξαν νέα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Εκτός ήταν ο Μπενζιά που έκανε θεραπεία αλλά και οι Μπρούνο, Παπαδόπουλος και Ποντένσε που έκαναν έντονο ατομικό πρόγραμμα. Όλοι τους δεν είναι στην αποστολή, με τον Κώστα Φορτούνη όμως να είναι κανονικά σε αυτή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×