Ολυμπιακός: Ποια Νάπολι; Άρσεναλ για Τσιμίκα!

Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, όμως στο παιχνίδι δυνατά μπήκε και η Άρσεναλ.

Στο επίκεντρο συνεχίζεται να βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να συνεχίζουν τις αναφορές για τις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» θεωρούν ιδανικό για τη θέση τον διεθνή αριστερό μπακ και δείχνουν αποφασισμένοι να κάμψουν τις αντιστάσεις των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, με τον Ολυμπιακό να ζητά 20 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, η Νάπολι θα πρέπει να βιαστεί καθώς δυνατά στη διεκδίκηση του Τσιμίκα φαίνεται πως μπαίνει και η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ψηλά στη λίστα τους, για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Έλληνα αριστερό αμυντικό. Και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, όταν μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League ζητάει έναν παίκτη, δύσκολα δεν παίρνει την υπογραφή του.

Στην υπόθεση θα μετρήσει η πίεση και τα «θέλω» του παίκτη, ο οποίος επιθυμεί να μετρήσει τις δυνάμεις του, σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τη Νάπολι να τον βλέπει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ, ενώ η Άρσεναλ τον θεωρεί ένα ποδοσφαιριστή με εξαιρετική προοπτική που μπορεί μέσα στα χρόνια να καθιερωθεί στην ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, με κερδισμένο και τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να βάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×