ΑΕΚ: Σενάριο... βόμβα για Λιβάγια! (photos)

Καθόλου σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, μετά το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Φαίνεται πως έχουν... πέραση στις διεθνείς αγορές οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μετά τους Πέτρο Μάνταλο, Βασίλη Μπάρκα και εσχάτως τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Όμως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε αγορά, αλλά για κάποια που θα μπορούσε να «ψήσει» τον Κροάτη επιθετικό της Ένωσης, να αλλάξει εντελώς σελίδα στην καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα, ένας ακόμη επιθετικός της ΑΕΚ φαίνεται πως φέρνει ενδιαφέρει ομάδες του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα ατζέντηδες που εκπροσωπούν ομάδα από την Κίνα έχουν μεταφέρει στην «Ένωση» το ενδιαφέρον τους για τον Μάρκο Λιβάγια
Ο Κροάτης άσος δεσμεύεται με την ΑΕΚ για ενάμιση ακόμη χρόνο και οι Ασιάτες ενδιαφερόμενοι προσφέρουν στον ίδιο ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλότερες αποδοχές από τις 700.000 ευρώ που έχει στην Ελλάδα και φυσικά δεν υπάρχει ρήτρα σε αυτό.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν επίσημη πρόταση από τους Κινέζους για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν και αν θα προχωρήσουν στην πώληση του Κροάτη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×