ΠΑΟΚ: Μήνυμα αντεπίθεσης από Σαββίδη για το πόρισμα της ΕΕΑ (photos)

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη μετά την εισήγησή της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ «βράζουν» με το πόρισμα-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι αντιδράσεις κορυφώνονται τις τελευταίες ώρες με την «ασπρομαυρη» οικογένεια να είναι κυριολεκτικά στα «κάγκελα».

Ο κόσμος του δικέφαλου βγήκε στους δρόμους και έφτασε μέχρι τα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για να αποδοκιμάσει την εισηγήση της ΕΕΑ που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη χαρακτηριζόντάς τον «εντολοδόχο του Ολυμπιακού που πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα», ενώ δεν άργησε να έρθει και η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με ποστάρισμα του έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης προς κάθε κατεύθυνση. Δείτε στο photostory που ακολουθεί την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη...

Η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρήκε στους δρόμους για να διαμαρτυθεί καθώς θεωρεί υπεύθυνο τον Λευτέρη Αυγενάκη για την απόφαση της ΕΕΑ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, ζητώντας από τον πρωθυπουργό την απομάκρυνσή του.
Οι αντιδράσεις της ασπρόμαυρης οικογένειας, κορυφώθηκαν με το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη. «Μην πουλάς το δέρμα της αρκούδας, αν δεν τη σκοτώσεις πρώτα», ήταν το μήνυμα του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×