Συμμετέχει και προσκαλεί σε συλλαλητήριο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ διοργανώνουν συλλαλητήριο, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, με την ΠΑΕ να στηρίζει έμπρακτα αφού επίσημα προσκαλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στην Καμάρα!

Η Θεσσαλονίκη είναι στο… πόδι, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι στα… κάγκελα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, που «πυροδοτήθηκαν» από την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του «δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, μάλιστα, διοργανώνουν συλλαλητήριο το απόγευμα της Πέμπτης (30/01) στις 18:00 στην Καμάρα, όπου  θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά αλλά ξεκάθαρα ενάντια στην κυβέρνηση και τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα τοποθετήθηκε υπέρ της συγκεκριμένης δράσης, αφού με επίσημη θέση καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στην Καμάρα. Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του «Δικεφάλου του Βορρά» στα social media, έγινε κάλεσμα για να βρεθεί ο κόσμος στο ειρηνικό συλλαλητήριο, με την ΠΑΕ να γράφει χαρακτηριστικά πως «ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας»…

Δείτε το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×