Παναθηναϊκός: Επίσημα σε Σοντερίσκε και Μπολόνια οι Μαυρομμάτης, Σέχου

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τις Σοντερίσκε και Μπολόνια οι Μαυρομμάτης και Σέχου αντίστοιχα 

Παίκτης της Σοντερίσκε είναι με κάθε επισημότητα ο Φάνης Μαυρομμάτης που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Η δανέζικη ομάδα ανακοίνωσε τη προσθήκη στο ρόστερ της του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στις προπονήσεις της ομάδας που θα συνεχιστούν ως την επόμενη Πέμπτη στην Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Φάνη Μαυρομμάτη στη Σοντερίσκε. Στην ομάδα της Δανίας ο Μαυρομμάτης θα παραμείνει έως το προσεχές καλοκαίρι».

Από εκεί και πέρα στην Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Σέχου. Ο ταλαντούχος στράικερ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού έως το προσεχές καλοκαίρι και η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματά του στο τέλος της σεζόν έναντι ποσού της τάξεως των 1.700.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό του Χρίστου Σέχου στην ιταλική Μπολόνια. Ο δανεισμός του έχει ισχύ έως το προσεχές καλοκαίρι και αφορά την ομάδα Νέων του ιταλικού συλλόγου».

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×