Αποκάλυψη-βόμβα για το πόρισμα της ΕΕΑ - Τι προκάλεσε η εισήγηση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη (photos)

Συνεχίζεται το... χάος με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση ικανή να προκαλέσει νέα τροπή και να αλλάξει αρκετά τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πλέον να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

 Δείτε επίσης:

Απίστευτο! Αυτά είπαν στον Σαββίδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Τον έδωσαν... στεγνά!

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της εισήγησης της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα, η απόφαση-εισήγηση της Επιτροπής έφερε την Εισαγγελική Παρέμβαση για τη χρονική επιλογή να γίνει γνωστή αυτή.
Να θυμίσουμε πως η εισήγηση έγινε γνωστή, ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος, με το γήπεδο της Τούμπας να φιλοξενεί πάνω από 20.000 κόσμος. Μια κατάσταση που θα μπορούσε να είχε φέρει και μια τεράστια «έκρηξη» από τον κόσμο του «Δικεφάλου» που έμεινε μόνο σε ένα πανό και συνθήματα κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.
Παράλληλα αναφέρονται και οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ που γέμισαν με συνθήματα κρατικά κτήρια...
... το γεγονός πως βγήκαν στους δρόμους, με τον φόβο των επεισοδίων να είναι μεγάλος και φυσικά η ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα θεσμικά όργανα.
Παράλληλα ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για όσα ειπώθηκαν στη "Δίκη στο Open" από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος τόνισε στην εκπομπή πως: η απόφαση της ΕΕΑ χειραγωγήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και η χρονική επιλογή της ανακοίνωσής της έγινε για να χυθεί αίμα στην Τούμπα».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×