Ολυμπιακός: Η ανάγκη για ενίσχυση και το ρίσκο για μεταγραφή (photos)

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χαλίλ Σουντανί, έχει φέρει τον Ολυμπιακό σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Ο Χαλίλ Σουντανί τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, να επιβεβαιώνουν τους φόβους των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Η ρήξη χιαστού αφήνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη σεζόν τον Σουντανί, την ώρα που ο ίδιος είχε πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς με την απόδοσή του, να τον υπολογίζει τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τις «μάχες» με την Άρσεναλ, καθώς είχε δηλωθεί για τα παιχνίδια του Europa League.

Ποιες θα είναι όμως οι επόμενες κινήσεις των «ερυθρολεύκων»; Η απάντηση στο photo story που ακολουθεί.

Μεγάλο ήταν το σοκ στον Ολυμπιακό από τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί
Ο Αλγερινός είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να θεωρείται από τα σημαντικά «γρανάζια» του ρόστερ, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα.
Πλέον, ο Πορτογάλος θα πρέπει να βρει τον τρόπο που θα καλύψει το κενό του Σουντανί. Οι τρόποι είναι δυο...
Είτε μέσω εσωτερικών αλλαγών, με παίκτες όπως ο Λάζαρος, ο Λοβέρα και ο Εμρέ Μορ.
Ο Μαρτίνς γνωρίζει πως είναι ρίσκο κάποια μεταγραφή ελευθέρου. Αν και υπάρχουν ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις στην ελεύθερη αγορά.
Όπως του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις με τον Σλοβάκο να είναι ελεύθερος και να εξετάζεται από τους Πειραιώτες. Ακόμα στο στόχαστρο βρίσκονται και οι...
Ντιαφρά Σακό και Ρομέν Αλεσαντρίνι, δυο ποδοσφαιριστές με καλά βιογραφικά που σίγουρα θα μπορούσαν να προσθέσουν τα στοιχεία που ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×