ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους «δανεικούς» - Για ποιον γίνεται η υπέρβαση (photos)

Τρεις «πονοκεφάλους» ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού, αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε για την ΑΕΚ τρεις πρωταγωνιστές, οι οποίοι με την απόδοσή τους, οδήγησαν την Ένωση στη σπουδαία νίκη.

Ο λόγος για τους Σέρχιο Αραούχο, Όγκνιεν Βράνιες και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Τι κοινό έχουν και οι τρεις; Αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΑΕΚ και με την απόδοσή τους, έχουν βάλει ήδη σε σκέψεις τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ποιες είναι όμως οι ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής τους; Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο photo story που ακολουθεί.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού έβγαλε τρεις πρωταγωνιστές για την Ένωση
Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο που σκόραρε το μοναδικό τέρμα και τους Βράνιες και Σιμάνσκι που με τα αμυντικά τους, κατορθώματα «θωράκισαν» τη νίκη της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.
Οι τελευταίες εμφανίσεις τους, έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν τα δεδομένα για την παραμονή τους. Ας δούμε μια-μια τις περιπτώσεις.
Ο Αργεντινός φορ έχει έρθει με ενοίκιο 300.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και η οψιόν αγοράς του από την Λας Πάλμας έχει οριστεί στα 2,7 εκατ. ευρώ, μια αρκετά υψηλή ρήτρα.
Ο Πολωνός μέσος για να παραμείνει θα χρειαστεί να καταβληθεί ποσό 1,5 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι το καλοκαίρι. Για την περίπτωσή του, φαίνεται πως έχει ανάψει το πρασίνο φως όμως και αναμένονται εξελίξεις.
Τέλος, ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται ως το καλοκαίρι χωρίς οψιόν αγοράς από την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι έχουν αποπληρώσει όλο το ποσό αγοράς του από την ΑΕΚ και δεν έχει συμφωνηθεί κάποια οψιόν αγοράς, συνεπώς η συζήτηση που θα γίνει θα αρχίσει από μηδενική βάση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×