Ολυμπιακός: Αποφασίζει για μεταγραφή ο Μαρτίνς – Αυτός το φαβορί (photos)

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν προσεκτικά περιπτώσεις για άμεση μεταγραφή – Γι’ αυτόν αποφασίζει ο Μαρτίνς.

Ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το αποτέλεσμα της διάγνωσης σόκαραν τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων.

Την ώρα που ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είχε ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες, χάνοντας το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Το απρόοπτο αυτό, αναγκάζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Βέβαια κάτι τέτοιο έχει κάποιες δυσκολίες, καθώς η περίοδος που μπορεί να αποκτηθεί παίκτης εκπνέει στις 14 Φεβρουαρίου.

Έτσι, στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να βιαστούν να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν κάποια περίπτωση και να επισπεύσουν τις διαδικασίες μεταγραφής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση και έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον εκπρόσωπό του. Όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και θα πρέπει να δώσει την έγκρισή του για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο photo story που ακολουθεί.

Ο τραυματισμός του Χαλίλ Σουντανί σόκαρε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού
Ο Αλγερινός είχε βρει τη φόρμα του και υπολογιζόταν αρκετά από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Η ρήξη χιαστών όμως έφερε νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό, που πρέπει να αποφασίσει σύντομα εάν θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή.
Τις τελευταίες ώρες, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει η επιθυμία για συνεργασία.
Μιλάμε φυσικά για τον Βλάντιμιρ Βάις, με τον εκπρόσωπό του, να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό
Βέβαια ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Πέδρο Μαρτίν, καθώς ο Πορτογάλος προβληματίζεται όσον αφορά την την αποχή του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, καθώς ο ίδιος έχει να αγωνιστεί από τις 30 Οκτωβρίου.
Ο Βάις να θυμίσουμε πως έχει περάσει από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×