Ολυμπιακός: Αυτούς «δένουν» στο λιμάνι (photos)

Στον Ολυμπιακό δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Η φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό έχει βγάλει στο προσκήνιο αρκετούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι με την απόδοσή τους, εντός αγωνιστικού χώρου οδηγούν τους Πειραιώτες τόσο στην Ελλάδα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη.

Οι διοίκηση των «ερυθρολεύκων» κάνει ήδη κάποιες σκέψεις για την ανανέωση ορισμένων συμβολαίων, παικτών που κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό και προσφέρουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο photo story που ακολουθεί.

Η σεζόν «τρέχει» όμως στον Ολυμπιακό ήδη σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, με τους «ερυθρολεύκους» να επιθυμούν να δέσουν τρεις ποδοσφαιριστές στον Πειραιά.
Ο λόγος για τους Βαλμπουενά, Γκιγιέρμε και Μπα που πραγματοποιούν αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει το πόσο σημαντικός είναι για τους Πειραιώτες και έτσι πολύ λογικά οι υπεύθυνοι της ομάδας με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς να κρίνουν ότι θέλουν να τον κρατήσουν και του χρόνου στην ομάδα.
Από την άλλη και ο Βραζιλιάνος αποδεικνύεται κομβικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στη μεσαία γραμμή και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε 1,5 χρόνο.
Τέλος όσον αφορά τον Σενεγαλέζο αμυντικό, δεσμεύεται ως το 2023 με τον Ολυμπιακό, όμως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο ακόμα περισσότερο, με αύξηση των αποδοχών του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×