ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Έφοδος της Αστυνομίας στην Τούμπα - Τι βρέθηκε στο γήπεδο (photos)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ξαφνική έφοδος των δυνάμεων της Αστυνομίας στο γήπεδο της Τούμπας, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό - Δείτε το λόγο.

«Φωτιά» από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεκινάει από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο στην έδρα των νταμπλούχων Ελλάδος για σχετική έρευνα πριν από την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να βρεθούν και στο χώρο που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου, ψάχνοντας για κάτι συγκεκριμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Δείτε επίσης:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η «κατάσχεση» στην Τούμπα που άναψε φωτιές πριν τη σέντρα

Παρουσία-έκπληξη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Από νωρίς άρχισε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα με εντολή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και παρουσία εισαγγελέα, δεκάδες άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο γήπεδο της Τούμπας
Αστυνομικοί μπήκαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δώδεκα ώρες πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και είχαν ως στόχο να βρουν ένα συγκεκριμένο πανό, το οποίο και απομάκρυναν.
Μάλιστα, η αστυνομία μπήκε και στους χώρους που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τυχόν ευρήματα.
Παραμένουν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, πραγματοποιούνται πεζές περιπολίες, αλλά και κυκλοφορούν περιμετρικά άνδρες της ομάδας Ζ, ενώ το γήπεδο σφραγίστηκε μέχρι και τρεις ώρες πριν από την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×