Ολυμπιακός: Αυτοί «γυάλισαν» στην Τούμπα (photos)

Δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεχώρισαν οι σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη σπουδαία νίκη από το γήπεδο της Τούμπας και την έδρα του ΠΑΟΚ με 1-0 και φυσικά αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στην αναμέτρηση.

Στο γήπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων, θέλοντας να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένους ποδοσφαιριστές των δυο «μονομάχων».

Από όσους αγωνίστηκαν, φαίνεται πως ξεχώρισαν δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις γι’ αυτούς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός «απέδρασε» με το σπουδαίο διπλό από την έδρα του ΠΑΟΚ, με τους σκάουτερς των ευρωπαϊκών ομάδων να σημειώνουν αρκετά πράγματα στα μπλοκάκια τους.
Δυο όμως ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο λόγος για τους...
Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ουσεϊνού Μπα που έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα επίσημα του γηπέδου του «Δικεφάλου του Βορρά».
Συγκεκριμένα για τον Πορτογάλο στόπερ έλεγαν πως είναι δυνατόν να παίζει στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...
... ενώ για τον νεαρό Σενεγαλέζο έχει γίνει γνωστό πως αποκτά αρκετούς «μνηστήρες» στην Ευρώπη, με τη ραγδαία εξέλιξή του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×