Άγρια κόντρα Καραπαπά – Σαββίδη με «χοντράδες» στο Instagram! (photos)

Βαριές εκφράσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αντιπαλότητα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού έχει φτάσει στα… άκρα. Ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για αφαίρεση βαθμών στον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά και την κόντρα των δυο ομάδων για το Κύπελλο το βράδυ της Τετάρτης. Η κόντρα, ωστόσο, φαίνεται πως περνάει και σε προσωπικό επίπεδο για τον Κώστα Καραπαπά και τον Γιώργο Σαββίδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ανοίξει… πόλεμο στο Instagram, απαντώντας με story ο ένας στον άλλον διαρκώς. Το χειρότερο είναι πως έχουν αρχίσει να… ξεφεύγουν τα πράγματα κι αμφότεροι χρησιμοποιούν σκληρές ως και υβριστικές εκφράσεις ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτή η κόντρα.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα συναντηθούν άλλες τρεις φορές μέχρι το τέλος της σεζόν, αντιλαμβάνεται και το πόσο… επικίνδυνο είναι αυτό που γίνεται ανάμεσα στους δυο παράγοντες. Τόσο για το ενδεχόμενο να συναντηθούν σε μια από τις αναμετρήσεις και να υπάρξει μεγάλη ένταση όσο και γιατί οι τοποθετήσεις τους… ανάβουν το φιτίλι και μπορεί να φέρουν άσχημα αποτελέσματα… Δείτε στο photostory την κόντρα Καραπαπά και Σαββίδη…

Βαριές εκφράσεις ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram.
Η αρχή έγινε με ένα ποστάρισμα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για την υπόθεση της Ξάνθης...
Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό του προσωπικό μήνυμα στον Κώστα Καραπαπά...
Για να ακολουθήσει η απάντηση από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.
Η απάντηση στην... απάντηση, από τον Γιώργο Σαββίδη, ήταν το τελευταίο επεισόδιο μέχρι το... επόμενο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×