Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Χριστοδουλόπουλο… και όχι μόνο (photos)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό δεν έχει βρει θέση στον Ολυμπιακό, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα αποτελέσει και παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό κυλά ιδανικά μέχρι τώρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει στους «16» του Europa League, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν… αγκαλιάσει το πρωτάθλημα ενώ κι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι ανοικτή για τους Πειραιώτες.

Προφανώς και την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας ως τώρα πιστώνεται ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ξεπεράσει πλέον το διάστημα της έντονης αμφισβήτησης που βίωσε, δείχνοντας πως η υπομονή είναι… αρετή και πως η δουλειά του έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Το γεγονός, πάντως, της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων ημερών έχει «ανάψει» ξανά τη συζήτηση για το τι θα γίνει το καλοκαίρι. Τόσο με παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους και είναι πιθανόν να φέρουν προτάσεις όσο και με ποδοσφαιριστές που φτάνουν στο τέλος του συμβολαίου τους και θα πρέπει να αποφασιστεί το αν θα μείνουν στον Ολυμπιακό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και έμεινε για πολλούς μήνες εκτός δράσης, έχει επιστρέψει εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμούς. Παρόλα αυτά, δεν έχει ούτε την ίδια παρουσία, ούτε και τον ίδιο κομβικό ρόλο στον Ολυμπιακό κι αυτό έχει δώσει αφορμή για να κυκλοφορήσουν… αρκετά σενάρια.

Εκτός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, βέβαια, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είτε δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς είτε για διάφορους λόγους δεν είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα. Παρόλα αυτά, δεν είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό καθώς τα δεδομένα πολύ εύκολα μπορεί να αλλάξουν. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα ενόψει καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τους παίκτες που θα μείνουν ή θα φύγουν.
Σχετκά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί προς το παρόν. Ο παίκτης έχει καλή σχέση με τον οργανισμό του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά η ηλικία του είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Τίποτα, όμως, δεν έχει συζητηθεί ακόμα και τίποτα δεν είναι οριστικά.
Διαφορετική είναι η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Πρόκειται για έναν παίκτη - κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, εκ των αρχηγών της ομάδας που σαφώς υπολογίζεται. Ο Φορτούνης είναι από τις... αδυναμίες του Μαρτίνς και μέσα από τη διαχείριση που του έκανε ήθελε να δώσει ένα μήνυμα σε όλη την ομάδα.
Ο Εμρέ Μορ παρότι αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Ο παίκτης είναι δανεικός και δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει από τη στιγμή που φαίνεται να μην υπολογίζεται.
Ο Καφού, από την άλλη, που επίσης ήρθε τον Ιανουάριο, δεν είναι ίδια περίπτωση. Με το που ήρθε στην ομάδα έβγαλε τραυματισμό και ο Μαρτίνς θα τον περιμένει. Υπάρχουν, άλλωστε, 13 παιχνίδια για να βγάλει συμπεράσματα ο Πορτογάλος.
Παρόμοια είναι η περίπτωση του Μπρούνο, που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν πρόλαβε να δείξει πράγματα. Ο Μαρτίνς δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται πολύ αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί... καμμένο χαρτί για τον Ολυμπιακό.
Τελείως διαφορετική είναι η περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα. Ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι πιθανότατα το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού κι αν αποχωρήσει αυτό θα γίνει με πώληση, που θα φέρει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια στα ερυθρόλευκα ταμεία.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×