Ολυμπιακός: Ο... πρώην και οι πιθανότητες επιστροφής (photos)

Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα, εξετάζουν στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει.

Η έξαρση του κορονοϊού έχει σκεπάσει τα πάντα παγκοσμίως και φυσικά και το χώρο του αθλητισμού, με όλες τις ομοσπονδίες να αναβάλλουν αλλά και να ακυρώνουν τις διοργανώσεις τους.

Στον Ολυμπιακό βέβαια, συνεχίζουν τη δουλειά και το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας ορισμένοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ένας απ' αυτούς είναι και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, που φόρεσε με επιτυχία στο παρελθόν τη φανέλα των Πειραιωτών και ήδη ακούγεται έντονα το όνομά του.

Διαβάστε περισσότερα στο άλμπουμ που ακολουθεί.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι το καλοκαίρι και να παρουσιάσουν έναν άρτιο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν
Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, για την ενίσχυση της ομάδας.
Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα και το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που φόρεσε και στο παρελθόν τη φανέλα των Πειραιωτών.
Μιλάμε φυσικά για τον Παϊτίμ Κασάμι, που επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελβετία ο ιδιοκτήτης της Σιόν, αποφάσισε να κάνει περικοπές στα συμβόλαια των παικτών της ομάδας, με τον Κοσοβάρο σύμφωνα με τη Daily Mail να μην δέχεται την πρόταση αυτή και αναμένεται να μείνει ελεύθερος
Ο Ολυμπιακός βέβαια περιμένει στη... γωνία για το ενδεχόμενο που μείνει ελεύθερος ο άλλοτε "ερυθρόλευκος" κεντρικός μέσος, ωστόσο η υπόθεσή του αναμένεται να τραβήξει χρονικά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×