ΠΑΟΚ: Με σούπερ ταλέντο η νέα σεζόν (photos)

Στον ΠΑΟΚ προχωρούν και το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και ήδη έγινε γνωστή η πρώτη κίνηση για το ρόστερ της ομάδας.

Οι πορείες πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του, ο ΠΑΟΚ έχουν φέρει στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» την επιθυμία για μεγάλα και σπουδαία ονόματα στην Τούμπα.

Όμως, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν ήδη στο μυαλό τους, τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν και μάλιστα έχουν εντοπίσει το πρώτο σούπερ ταλέντο που θα βρίσκεται εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Τα σπουδαία κατορθώματα και οι τίτλοι που έρχονται στην Τούμπα, έχουν ανοίξει την όρεξη στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου του ΠΑΟΚ. Ειδικά οι δεύτεροι θέλουν να βλέπουν και μεγάλα ονόματα στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Στον ΠΑΟΚ βέβαια, γνωρίζουν ήδη το πλάνο που θα ακολουθήσουν. Και αυτό λέει ανάδειξη ταλέντων, που αναμένεται να φέρουν τα επόμενα χρόνια, μεγάλα έσοδα στην ομάδα.
Έτσι, εκτός απροόπτου την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ένα σούπερ ταλέντο και συγκεκριμένα ο...
... Χάρης Τσιγγάρας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο χαφ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και φέτος έπαιξε σε 24 ματς και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει σε ένα ακόμα πρωτάθλημα στους Νέους.
Ο Τσιγγάρας είναι καθαρό αμυντικό χαφ, ο οποίος δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, και παράλληλα βοηθάει στην οργάνωση του παιχνιδιού προς την επίθεση.
Ο ταλαντούχος άσος είναι από δέκα ετών στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 2000 και φαίνεται πως φτάνει η ώρα της ευκαιρίας του, για την πρώτη ομάδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×