Ολυμπιακός: Το... φρέσκο ενδιαφέρον Άγγλων για βασικό και οι προθέσεις στον Πειραιά (photos)

Οι εμφανίσεις ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, φαίνεται πως προκάλεσε το ενδιαφέρον αγγλικής ομάδας - Τι συμβαίνει στην υπόθεση.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά και η πορεία που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι», έχουν αναγκάσει αρκετές ομάδες του εξωτερικού να παρακολουθούν ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Για έναν εξ αυτών μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξει και επίσημη πρόταση από την ομάδα του εξωτερικού που προέρχεται από κορυφαίο πρωτάθλημα και μένουν να φανούν οι προθέσεις του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα, στο photo story που ακολουθεί

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων».
Έως τώρα γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον ομάδων για τον Καμαρά, για τον Ομάρ, τον Σα, τον Τσιμίκα και τον Σεμέδο.
Τις τελευταίες ημέρες όμως προέκυψε ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος του εξωτερικού, που εξετάζει σοβαρά, βασικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μασούρας φαίνεται πως απασχολεί σοβαρά την Νόριτς.
Η αγγλική ομάδα είχε βρεθεί πολλές φορές σε αγώνες των Πειραιωτών, στην Ελλάδα και στο Νησί απέναντι σε Τότεναμ και Άρσεναλ, και φαίνεται πως έχουν σχηματίσει πλήρη εικόνα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.
Η Νόριτς αναμένεται να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, έξι βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού, και δεν αποκλείεται τα «καναρίνια» να καταθέσουν πρόταση για τον Μασούρα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×