Ολυμπιακός: Καθημερινά σενάρια για... τη μισή ομάδα (photos)

Κάθε μέρα που περνάει, αυξάνονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Τι κι αν ο κόσμος ουσιαστικά σταματήσει να λειτουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Οι ομάδες συνεχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους, είτε για τη συνέχεια της σεζόν, είτε για την επόμενη και το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Το τελευταίο δείχνει να επηρεάζει ιδιαίτερα και τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν καθημερινά αρκετά δημοσιεύματα που αναφέρουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για αρκετούς ποδοσφαιριστές τους.

Πολλά τα σενάρια, όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε και τα δεδομένα κάθε υπόθεσης ξεχωριστά. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω photo story.

Αρέσουν ιδιαίτερα φαίνεται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στο εξωτερικό.
Ειδικότερα η ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρολεύκων» έχει αναγκάσει αρκετούς συλλόγους να έχουν αρκετά ονόματα της ομάδας του Πειραιά στα μπλοκάκια τους.
Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τις περιπτώσεις...
Ο Κώστας Τσιμίκας είναι αναμφίβολα αυτός που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, με τα ξένα δημοσιεύματα να τον έχουν συνδέσει με Νάπολι, Ίντερ, Τότεναμ και Άρσεναλ.
Συγκεκριμένα, στην Ιταλία αναφέρουν πως οι «νεραντζούρι» είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 18-20 εκατ. για τον παίκτη, ενώ στη Γαλλία χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει το ενδιαφέρον των «σπιρουνιών».
Για τον Ζοσέ Σα, ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για κόντρα της Μπέτις με την Γουέστ Χαμ, ενώ για τον Μαντί Καμαρά συνεχίζει να ακούγεται το έντονο ενδιαφέρον της Σέφιλντ
Όσο για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, βρετανικό δημοσίευμα τον τοποθετεί στη μεταγραφική λίστα της Λέστερ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×