Ολυμπιακός: «Γέφυρες» επιστροφής από πρώην άσο (photos)

Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν από τον Ολυμπιακό, τόνισε θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πειραιά.

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια σε όλο τον κόσμο, καθώς αγωνιστική δράση δεν υπάρχει εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένα από τα τελευταία εμπλέκει μάλιστα και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» στο πρόσφατο παρελθόν έριξε «γέφυρες» επιστροφής στον Πειραιά.

Σε ποιον αναφερόμαστε; Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω photo story.

Αρκετά είναι τα σενάρια που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για ποδοσφαιριστές που είτε ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, είτε ομάδες που επιθυμούν παίκτη των «ερυθρολεύκων».
Αυτή τη φορά, υπάρχουν... γέφυρες επιστροφής από πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Και αν ο Κασάμι είναι αυτός που σας έρχεται στο μυαλό, εδώ θα σας απογοητεύσουμε διότι πρόκειται για τον...
... Άλαν Πουλίδο! Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έδειξε πολλά, αλλά ο ίδιος πέρασε καλά και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του
Ο Μεξικανός φορ που αγωνίστηκε τη σεζόν 15-16 στο λιμάνι (8 συμμετοχές, 5 γκολ), σε συνέντευξή του στο Goal εμφανίστηκε θετικός σε αυτή την πιθανότητα.
«Αν κάποια στιγμή μου πρότειναν να πάω στην Ευρώπη, φυσικά θα το ήθελα πολύ. Ήταν ένα μέρος όπου πέρασα υπέροχες στιγμές και είχα πολύ καλές εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εκεί, είναι το κλαμπ που μου άνοιξε τις πόρτες για την Ευρώπη και με βοήθησε να εκπληρώσω ένα από τα όνειρά μου»
Ο Πουλίδο αγωνίζεται πλέον στο MLS με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Κάνσας, η οποία τον αγόρασε για 8,5 εκατ. ευρώ από την Τσίβας τον Ιανουάριο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×