ΠΑΟΚ: Η θέση που θέλει άμεση ενίσχυση (photos)

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση να ενισχυθούν σε μια συγκεκριμένη θέση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο αθλητικό καλεντάρι, με όλες τις διοργανώσεις αλλά και τις ομάδες να κατεβάζουν ρολά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Αυτό συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ που ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους, για το πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Το σίγουρο είναι, πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν καταλήξει για την ενίσχυση μιας συγκεκριμένης θέσης, που φέτος «πλήγωσε» αρκετές φορές την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Κανονικά «τρέχει» ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στο ΠΑΟΚ, παρά την πανδημία του κορονοϊού.
Ήδη μάλιστα οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» και μια θέση που θέλει άμεσα ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας
Πρόκειται για μια θέση που έχει «πληγώσει» αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ.
Αναφερόμαστε φυσικά για τη θέση του τερματοφύλακα.Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Ζϊβκο Ζίβκοβιτς μοιράστηκαν συμμετοχές κα εναλλάχτηκαν στο βασικό σχήμα την περασμένη σεζόν, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να εντυπωσιάσει
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και αναζητούν τον παίκτη που θα προσφέρει σταθερότητα σε αυτή την νευραλγική θέση, συνεπώς, κανένας από τους δύο δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×