Ολυμπιακός: Επιστρέφει δυναμικά για σούπερ άσο (photos)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει μια εξαιρετική περίπτωση που... έφτασε πολύ κοντά στο παρελθόν.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξαιτίας του κορονοϊού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Μιλάμε συγκεκριμένα για το μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρολεύκων», που φαίνεται να... τρέχει κανονικά και μάλιστα έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και μια εξαιρετική περίπτωση.

Αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι γνωστός στον Ολυμπιακό, καθώς έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του, το περασμένο διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί...

Τι κι αν υπάρχει ο κορονοϊός; Στον Ολυμπιακό προχωρούν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μάλιστα υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα για ορισμένες περιπτώσεις.
Και μια εξ αυτών, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωσή του.
Μιλάμε φυσικά για τον Ματέο Γκαρσία, η μεταγραφή του οποίου δεν έγινε καθώς οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας δεν είχαν ευτυχή κατάληξη
αποτέλεσμα τελικά ο παίκτης να πηγαίνει στον Ερυθρό Αστέρα με ένα ποσό πολύ μικρότερο από εκείνο που ζητούσαν οι Ισπανοί
Πλέον, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν και πάλι σκέψεις για τον Αργεντινό καθώς εκείνος δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμος να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα
Φυσικά, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Ερυθρός Αστέρας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×