ΠΑΟΚ: Ο Μάριο Μπράνκο, ο... αντικαταστάτης και η επόμενη μέρα (photos)

Τι ισχύει για το μέλλον του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ και ποιος ακούγεται πως μπορεί να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στην Τούμπα.

Τα πάντα έχουν «παγώσει» από την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και για τις αθλητικές διοργανώσεις.

Έτσι, οι ομάδες αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους τόσο για τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, όσο και για την ερχόμενη σεζόν, καθώς δύσκολα θα ολοκληρωθεί η φετινή.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αρκετή δουλειά και αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση της παραμονής του Μάριο Μπράνκο, στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Και μάλιστα, ήδη υπάρχουν σενάρια για πιθανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα, καθώς... δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια στη φετινή σεζόν εξαιτίας του κορονοϊού.
Βέβαια, για να προχωρήσει οτιδήποτε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Μάριο Μπράνκο στην ομάδα.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη πως ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει ημερομηνία λήξεως, μέχρι το καλοκαίρι.
Ήδη μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Ζήση Βρύζα είδε το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει ιδιαίτερη βάση.
Και αυτό γιατί, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει μια άλλη περίπτωση για τη θέση αυτή.
Μιλάμε φυσικά για τον Ίβιτσα Ίλιεφ, που εργάζεται στην Παρτιζάν κάνει καλή δουλειά εκεί, βγάζει παίκτες από την Ακαδημία, τους προωθεί στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια τους πουλάει σε ομάδες του εξωτερικού, αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στα ταλέντα της Σερβικής ομάδας.
Τη φιλοσοφία του μάλιστα, την ανέπτυξε και στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να εντυπωσιάζεται, όταν είχαν γνωριστεί οι δυο άνδρες, το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο του φιλικού των δυο ομάδων
Να θυμίσουμε βέβαια, πως ο Ίλιεφ γνωρίζει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και Τούμπα, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» τη σεζόν 2007-2008, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές με 1 γκολ.
Πλέον υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ίβιτσα Ίλιεφ θα βρεθεί στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι έτοιμος να φύγει από το Βελιγράδι και να έρθει με… σπριντ στη Θεσσαλονίκη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×