ΠΑΟΚ: Ανατροπή με βασικό άσο - Όλα τα δεδομένα (photos)

Φαινόταν «τελειώμενη» υπόθεση, αλλά στον ΠΑΟΚ εξετάζουν αρκετά σενάρια πλέον. Τι συμβαίνει.

Πολλές είναι οι υποθέσεις που θα πρέπει να λύσουν και μάλιστα άμεσα στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα πρέπει να καταλήξουν στο ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της νέας σεζόν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπες...μεγατόνων στον ΠΑΟΚ. Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού φαίνεται πως φέρνει τα πάνω-κάτω και σε «τελειωμένες» περιπτώσεις.

Για ποιον μιλάμε; Διαβάστε το θέμα στο παρακάτω photo story και θα καταλάβετε.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να λύσουν άμεσα, προκειμένου να σχηματιστεί το ρόστερ της νέας χρονιάς.
Όμως φαίνεται πως υπάρχει και ανατροπή σε μια «τελειωμένη» υπόθεση, βασικού άσου του «Δικεφάλου του Βορρά».
Μιλάμε φυσικά, για την περίπτωση του Γιόσιπ Μίσιτς και την αγορά του Κροάτη μέσου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της A Bola γράφει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάζεται διστακτικός όσον αφορά την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.
«Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για ν' αγοράρει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ», αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας στο πρωτοσέλιδό της.
Ο 25χρονος μέσος από την Κροατία είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τα «λιοντάρια» τον Ιανουάριο του 2019 και έμοιαζε σίγουρη η παραμονή του στην Τούμπα, όμως φαίνεται πως ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα πλάνα των Θεσσαλονικέων.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×