Άρης: Ο σχεδιασμός και η ενίσχυση από... τα κοψίματα (photos)

Στον Άρη σχεδιάζουν τον τρόπο που θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη ακούγεται ένα όνομα...

Φουλάρουν τις μηχανές τους, στον Άρη, με τους «κίτρινους» να εντοπίζουν ήδη τους πρώτους μεταγραφικούς τους στόχους για την καλοκαιρινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως ενδιαφέρονται για έναν ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα και αναμένουν τις εξελίξεις προκειμένου να κάνουν τη δική τους κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Στον Άρη φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι «κίτρινοι» σκανάρουν την αγορά, προκειμένου να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.
Παράλληλα αναμένουν και τα... κοψίματα από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Και μάλιστα φαίνεται πως ήδη έχουν τσεκάρει έναν ποδοσφαιριστή από τους «ερυθρόλευκους». Μιλάμε φυσικά για τον...
... Καφού! Οι «κίτρινοι» είχαν ασχοληθεί τον περασμένο χειμώνα με τον 27χρονο μέσο, ωστόσο το ban από τη FIFA τερμάτισε κάθε πιθανότητα να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.
Εν τέλει ο Καφού υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια, όμως στους "ερυθρόλευκους" πήγε σχετικά ανέτοιμος, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια, ένα στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο.
Ο Καφού βρίσκεται στα υπόψιν του Άρη, ο οποίος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του κι εφόσον βρει πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείεται να κάνει ξανά κίνηση για την απόκτησή του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×