ΑΕΚ: Τα νεαρά ταλέντα από Ελλάδα που κοιτά ο Ίβιτς

Η ΑΕΚ εξετάζει νεαρούς Έλληνες άσους για να δυναμώσει το ρόστερ της.

Ελληνικό χαρακτήρα θέλει να έχει ως ομάδα η ΑΕΚ και γι’ αυτό εκτός από ποιοτικούς ξένους παίκτες που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω, σαρώνεται η ελληνική αγορά για εγχώρια ταλέντα. Στην Ένωση θέλουν να έχουν έναν κορμό από Έλληνες παίκτες, που θα βοηθούν την ομάδα με την απόδοσή τους και ενδεχομένως θα μπορούν να φέρουν λεφτά στα ταμεία της μέσω κάποιας πώλησης.

Ο Ίλια Ίβιτς, παράλληλα με τις επαφές με ομάδες και στόχους από το εξωτερικό, έχει στραμμένο και το βλέμμα του στην Ελλάδα και σε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει εντοπίσει ταλέντα που ενδέχεται να απασχολήσουν την ΑΕΚ.

Δείτε τους παίκτες που αρέσουν στην ΑΕΚ από την ελληνική αγορά στο ακόλουθο photostory…

Η ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών είναι πάντα στα πλάνα της ΑΕΚ και μαζί με την αξιοποίηση ταλέντων από την ακαδημία της, αναζητά και παίκτες μικρής ηλικίας που έχουν δείξει την αξία τους.
Στο στόχαστρο βρίσκονται δύο νεαροί άσοι από τον Ατρόμητο, οι Αλέξανδρος Κατράνης και Γιώργος Νταβιώτης. Ο πρώτος είναι αριστερός μπακ με θητεία στη Σεντ Ετιέν και ο δεύτερος είναι μεσοεπιθετικός.
Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Αντζουλάς αρέσει στην ΑΕΚ. Ο νεαρός άσος έχει και θητεία στη δεύτερη ομάδα της Φιορεντίνα και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα.
Από τον Παναιτωλικό αρέσει στην Ένωση ο 19χρονος Γιώργος Λιάβας, που αγωνίζεται τόσο ως ακραίος μπακ όσο και ως αμυντικός χαφ, ενώ φέτος μετρά 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Το βλέμμα του Ίβιτς έχει πέσει και στη Νέα Σμύρνη, με τον 21χρονο μέσο Γιάννη Οικονομίδη του Πανιωνίου να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Φέτος έχει κάνει καλή σεζόν με 22 συμμετοχές.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×