Ο μάνατζερ του Καρέρα βάζει… φωτιές στην ΑΕΚ

Η επιτυχημένη παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως… τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπός του.

Πριν ο κορονοϊός σαρώσει τα… πάντα στο πέρασμά του, η ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα φαινόταν πως ήταν πολύ κοντά στο να «σφραγίσουν» τη συνεργασία τους και για τα επόμενα χρόνια. Ο Ιταλός, άλλωστε, είχε καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην Ένωση και να την κάνει να παίρνει ξανά αποτελέσματα με επαγγελματικό τρόπο, κάτι που είχε ξεχάσει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ο Καρέρα, άλλωστε, δεν ήταν μια τυχαία επιλογή με τον Ίλια Ίβιτς να «δουλεύει» πολύ το θέμα του νέου προπονητή. Στην ΑΕΚ κατέληξαν στον Ιταλό με σκοπό να έχουν προπονητή και τα επόμενα χρόνια, κάτι που φάνηκε και μετά τις τελευταίες συναντήσεις της διοίκησης με τον εκπρόσωπό του.

Πάντως, παρότι η Ιταλία μαστίζεται από τον κορονοϊό και εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν από αυτόν στη γειτονική χώρα, δεν έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Με την αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει, βέβαια, τα θέματα των Ιταλών στρέφονται σε άλλα πεδία, όπως τα μεταγραφικά αλλά και η τύχη των προπονητών την επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, μίλησε για το μέλλον του πελάτη του. Μόνο που αυτά που δήλωσε στους συμπατριώτες του, είναι ικανά να βάλουν… φωτιές στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Ο μάνατζερ του Καρέρα, αρχικά αναφέρθηκε στη θητεία του πελάτη του στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε που έφερε και το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας.
Όπως είπε ο Ντ’Αμίκο, εκεί κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.
Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Ιταλού σχολίασε πως τώρα ο Καρέρα έχει μια πολύ καλή παρουσία στον πάγκο της ΑΕΚ.
Όπως είπε, η ομάδα μαζί του προοδεύει και δουλεύει σκληρά, χάρη στο χάρισμα που έχει να αναπτύσσει σχέση σεβασμού με τους παίκτες.
Το… πρόβλημα για την ΑΕΚ, είναι πως σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Serie A, ο μάνατζερ του Καρέρα υποστήριξε πως γίνονται συνομιλίες. Κι αυτό από μόνο του μπορεί να βάλει… φωτιές στην Ένωση!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×