ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, αποκάλυψε τα πλάνα του για τον ΠΑΟΚ.

Ο πλανήτης ζει δύσκολες στιγμές, με την πανδημία του κορονοϊού να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της και με τους αθλητικούς συλλόγους να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε για ακόμα μια φορά πως πρόκειται για τον ηγέτη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο αναφέρθηκε σε τρία διαφορετικά, αλλά αρκετά ζητήματα, άκρως σημαντικά για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο παρακάτω photo story.

Ο ΠΑΟΚ, όπως και ολόκληρος ο κόσμος ζέι δύσκολες στιγμές, με την πανδημία του κορονοϊού.
Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε για ακόμα μια φορά, πως πρόκειται για τον ηγέτη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Γκαγκάτση και Κυριάκο, ο Σαββίδης αναφέρθηκε αρχικά στους εργαζόμενους, θέλοντας να επιβεβαιώσει πως όλοι παραμένουν υγιείς και τους παρέχονται οι αναγκαίες διευκολύνσεις προκειμένου να μείνουν ασφαλείς
Συζητήθηκαν και ζητήματα στρατηγικής για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που είναι και το όραμά του.
«Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις»
Τέλος, ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων εκδήλωσε την πρόθεσή να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×