Ολυμπιακός: Η «καραμπόλα» που στέλνει βασικό άσο... εκτός (photos)

Έντονο μεταγραγικό παρασκήνιο σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, που αφορά και βασικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Με τον κορονοϊό να έχει βάλει μια... αόριστη παύση σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού έχουν μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας.

Φυσικά και οι ελληνικές ομάδες έχουν την τιμητική τους και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός που μετά την πορεία του φέτος σε Champions League και Europa League ανάγκασε αρκετούς σκάουτερ να ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει μια... καραμπόλα που εμπλέκει άμεσα και βασικό άσο των «ερυθρολεύκων».

Περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού έχει φέρει και το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, για τους ποδοσφαιριστές του.
Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έκαναν την εμφάνισή τους, δημοσιεύματα που εμπλέκουν βασικό άσο των Πειραιωτών σε μια... καραμπόλα
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Ζοσέ Σα απασχολεί την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπέτις, όμως από χθες ήρθαν στην επιφάνεια νέα ρεπορτάζ.
Συγκεκριμένα, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον Βιθέντε Γκουάιτα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία στη συνέχεια θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Ισπανού γκολκίπερ
Οι Άγγλοι με τη σειρά τους είναι πιθανό να εξετάσουν την περίπτωση του Σα, ο οποίος έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων στο Νησί μετά τις εμφανίσεις του με Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουλβς.
Ένας ακόμη παράγοντας είναι οι σχέσεις του Ζόρζε Μέντες με ομάδες της Premier League, οπότε τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη του διάσημου μάνατζερ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×