Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο παίκτης-αποκάλυψη της Super League 1 (photos)

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν έχουν παρατήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και δουλεύουν αρκετά πάνω σε αυτή.

Αποτελεί πάγια τακτική στον Ολυμπιακό, να τσεκάρουν ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, ήδη έχουν υπάρξει ορισμένες καλές περιπτώσεις, όμως μια συγκεκριμένη φαίνεται πως έχει κερδίσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό τσεκάρουν τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Super League
Έτσι και τώρα, στον Πειραιά φαίνεται πως έχει επιστρέψει στο προσκήνιο μια αρκετά καλή περίπτωση που έκλεψε φέτος την παράσταση.
Μάλιστα, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Μιλάμε φυσικά για τον...
Λισάντρο Σεμέδο! Ο εξτρέμ από το "Πράσινο Ακρωτήρι" έχει ακουστεί εδώ και καιρό για τους "ερυθρόλευκους". Το εξαιρετικό πρώτο μισό που έκανε τη φετινή σεζόν, τον έβαλε στη λίστα των "ερυθρολεύκων", έχοντας κερδίσει πολλά... likes από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Σεμέντο παίζει δανεικός στον ΟΦΗ από τη Φορτούνα Σιτάρντ, έχοντας ρήτρα περί το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ η ολλανδική ομάδα φέρεται να αξιώνει περί τα 2 εκατ. για την παραχώρησή του.
Το όνομα του 24χρονου άσου επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες κι αναμένεται να απασχολήσει, ενώ δεν είναι τυχαίο και το δημοσίευμα που προέκυψε στην Ισπανία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×