ΠΑΟΚ: Ο προπονητής που ενέπνευσε τον Φερέιρα είναι πρώην «πράσινος»!

Για τους ανθρώπους που καθόρισαν την εξέλιξή του ως παίκτη και προπονητή μίλησε ο Άμπελ Φερέιρα.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα του έδωσε στην τηλεόραση της «A Bola» ο Άμπελ Φερέιρα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα πρόσωπα που καθόρισαν την εξέλιξή του ως παίκτη και προπονητή και οι απαντήσεις του προκάλεσαν αίσθηση.

Ο Πορτογάλος έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του και αναφέρθηκε σε προπονητές οι οποίοι τον επηρέασαν και τον διαμόρφωσαν, τόσο τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής, όσο και τον καιρό που εργάστηκε ως βοηθός προπονητή.

Δείτε ποιοι προπονητές επηρέασαν τον Άμπελ Φερέιρα στο ακόλουθο photostory…

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει συνεργαστεί με πολλούς προπονητές κατά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και στα πρώτα του βήματα ως τεχνικός.
Μιλώντας στην τηλεόραση της «A Bola», αναφέρθηκε στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε ξεχωρίζοντας όμως έναν, ο οποίος είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στην απόφασή του να γίνει προπονητής.
Ως παίκτης, είχε προπονητές όπως ο Κάρλος Καρμπαχάλ, ένας «τολμηρός στρατηγός», ο Ζοσέ Κουσέιρο o, ένας «γεννημένος για επικοινωνία», ο Λουίς Κάμπος, ο Αουγκούστο Ινάσιο και ο Πάουλο Αουτουόρι, ο οποίος «έκανε πολύ τεχνική προπόνηση».
Ως βοηθός συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σίλβα, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον Πάουλο Φονσέκα, τον Σέρτζιο Κονσεισάο και τον Ζοσέ Πεσέιρο.
Αυτός που τον στιγμάτισε, ωστόσο ήταν ένας Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο του προπονητή.
Ο λόγος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Ο Ζεσουάλδο είναι ο δάσκαλος, είναι ένας άνθρωπος που είχε ξεχωριστό για να σε διδάξει, για να σε καθοδηγήσει...», ανέφερε ο Φερέιρα.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ακόμα: «Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορούσε να διορθώσει τους παίκτες κάνοντας πολλές ερωτήσεις, ο Ζόρζε Ζέσους, από την άλλη πλευρά, μπορούσε να διώξει τις αμφιβολίες των παικτών, καλώντας τους να προσπαθούν να σκέφτονται πολύ μέσα στο παιχνίδι, κάτι που έκανε και ο Πάουλο Μπέντο».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×