ΠΑΟΚ: Η ατάκα Λουτσέσκου για Ιβάν Σαββίδη που θα συζητηθεί

Απολαυστικός για ακόμη μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε νέες δηλώσεις που έκανε για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας και ήταν για ακόμη μια φορά αποκαλυπτικός για τα δύο χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του δικέφαλου αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά τονίζοντας πως δεν ήταν αποδεκτός από όλους και αντιμετώπισε αρκετά θέματα.

Αποκάλυψε τις ατάκες του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες και τα στελέχη της ΠΑΕ κατά την παρουσίασή του, ενώ μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Δείτε στο photostory τις αποκαλύψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου...

Μπαράζ... δηλώσεων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτή τη φορά μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας και ήταν ξανά αποκαλυπτικός.
Ο Ρουμάνος αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την στήριξη που του παρείχε όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως εκείνη την περίοδο τον αντιμετώπιζαν με καχυποψία.
Αυτό, όπως είπε, ο Λουτσέσκου άλλαξε όταν ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε παίκτες και στελέχη και τους τόνισε: «Ο προπονητής μας είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και εγώ είμαι ο πρώτος που τον στηρίζω. Εάν κάποιος δεν το κάνει αυτό, την επόμενη στιγμή θα φύγει από εδώ. Αυτός είναι προπονητής μας».
Παράλληλα ο Λουτσέσκου μίλησε και για την αποχώρησή του κάνοντας λόγο για... παρεξηγήσεις αλλά και για παίκτες που ήταν κομβικοί αλλά «δεν κατάφερε η ιδιοκτησία να τους κρατήσει στην ομάδα και με τη σειρά μου… αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να φύγω»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×