Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρτίνς για ανανέωση»

Σε προφορική συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για να παραμείνει στα ηνία του συλλόγου φαίνεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ

Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού και Πέδρο Μαρτίνς για συνέχεια της κοινής πορείας τους, αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους, με τις μεικτές απολαβές του «ερυθρόλευκου» προπονητή να φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που παράλληλα τονίζει πως θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού.

Να θυμίσουμε ότι για τον Μαρτίνς είχε ενδιαφερθεί και η Λοκομοτίβ Μόσχας, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τελικά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς.
Το θέμα του νέου συμβολαίου είναι άλλωστε αυτό που απασχολεί έντονα τους «ερυθρόλευκους».
Ωστόσο, δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο πως ρωσικός σύλλογος ενδιαφέρεται έντονα για τον Πορτογάλο τεχνικό.
Σύμφωνα με Calciomercato, η Λοκομοτίβ έχει ψηλά στη λίστα της τον Μαρτίνς και αναφέρει ότι δεν αποκλείεται σύντομα να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του Ζοάο Μάριο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×