Μπίσεσβαρ: «Μου έλειψε ο ΠΑΟΚ – Όλα ανοιχτά στη σεζόν»

Η ανάκριση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέσω Instagram.

Ατομικές προπονήσεις κάνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, περιμένοντας τις εξελίξεις για την επιστροφή στη δράση στη Super League. Ο 32χρονος άσος του ΠΑΟΚ έκανε Live στον λογαριασμό του στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των οπαδών για την ομάδα και τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός σημείωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι θέλει να είναι σε φόρμα σε περίπτωση που ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στη σεζόν, τόνισε πώς ακόμα όλα είναι ανοιχτά στους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Μπίσεσβαρ:

«Είμαι καλά! Προπονούμαι μόνος και είμαι ακόμα καλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει να είμαι σε φόρμα».

Για το τι πήγε λάθος στη φετινή σεζόν: «Έχουμε καλή σεζόν νομίζω. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά και διεκδικήσιμα».

Για το πώς περνάει το χρόνο του στην καραντίνα: «Περνάω τον χρόνο με τα παιδιά μου, διαβάζω βιβλία και προπονούμαι».

Για το αν σκοπεύει να γυρίσει στην Ολλανδία για να αγωνιστεί: «Δεν νομίζω να επιστρέψω στην Ολλανδία, είμαι 32 χρονών πλέον».

Όταν οπαδός του έγραψε ότι του έλειψε ο ΠΑΟΚ: «Και σε εμάς λείψατε (σ.σ. εννοεί τους οπαδούς). Ελπίζω να σας δούμε σύντομα! Δυστυχώς δεν παίζουμε κάθε Κυριακή πλέον».

Για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό: «Μου αρέσουν πολλά, αλλά ο μουσακάς, το παστίτσιο και το σουβλάκι είναι τα αγαπημένα μου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×