Σεμέδο: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Παρά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε απόλυτα προσηλωμένος στον Ολυμπιακό.

Στην Πορτογαλία τα σενάρια θέλουν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τα ίδια δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει τον Πορτογάλο για λιγότερα από 10 εκατ.  ευρώ, με την «A Bola» να φιλοξενεί και δηλώσεις του υψηλόσωμου στόπερ.

Όπως σχολίασε ο Σεμέδο, είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τον ίδιο να ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον αποκτήσουν, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

«Είναι πάντα καλό να βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια ομάδα όπως η Σπόρτινγκ, που για μένα είναι ξεχωριστή. Είμαι κολακευμένος και χαρούμενος. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο στόπερ των «ερυθρολεύκων», είπε χαρακτηριστικά ο Σεμέδο.

Όσο για το αν έχει βάλει στόχο να κληθεί στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος, στο επόμενο Euro, ο Σεμέδο ήταν ξεκάθαρος. «Το σημαντικό για εμένα είναι να παίζω και φυσικά το Euro είναι στόχος μου, είναι ένα όνειρο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×